Устаткування

Пивні колони - важливий атрибут пивної системи, за допомогою якої комплектуються точки продажу пива. Пивна колона має не тільки функціональне значення, а й естетичне. Разом з медальйонами і кранами є обличчям всієї пивної системи. Колону встановлюють зверху на барній стійці.
Правильна установка по висоті дає можливість бармену швидко розливати пиво, а найголовніше навіть для великої кількості відвідувачів. Також пивні колони монтуються зверху в стільницю, яка може використовуватися в якості мобільного візка з продажу пива та квасу.
Від виду обраної колони залежить перше враження відвідувача про якість пива, про заклад, про обслуговування. Вибір колони залежить від завдання, які виникають при розливі і від іміджу закладу. В наявності всі популярні види колон, в тому числі пивна колона "Пегас" і "Глобус". Широкий вибір колон дозволить підібрати саме те, що Вам потрібно.

Охолоджувач пива - це, по суті, серце всієї пивної системи. Подібні апарати охолоджують не тільки пиво, а й інші напої: квас, сік, лимонад, молоко і тп. Якщо пояснювати суть роботи, то охолоджувач являє собою холодильну систему, в яку подається тепла рідина. Рідина протікає по змієвикам, де віддає своє тепло охолоджувачу і виходить вже холодною та готовою до вживання. Для охолодження напоїв використовують пивні охолоджувачі підстоєчного і надстоєчного типу, проточного типу та сухого, а також кегератори - охолоджувальні системи для розливу напоїв з кег.
Популярністю користуються 10-ти контурні охолоджувачі. Незалежно від виду система являє собою апарат компресійного типу. Його мета - не допускати нагріву розливного напою, підтримувати і при необхідності знижувати його температуру в межах +4 .. + 8 ° С. Якщо температура напою підвищена, то і підвищується його піноутворення, якщо низька - страждають смакові якості напою.

Невід'ємна частина будь-якої пивної системи - крани-кліщі. Вони допомагають швидко розливати пиво без піни. Пивні крани-кліщі дозволяють легко переключитися c одного сорту на інший - ручка вибору сорту пива знаходиться на штуцері. Виключають змішування сортів - крани сортів пива незалежні один від одного. Це допомагає працювати продавцеві пива швидко і легко, а це дуже приємно для відвідувачів.
Зручна ручка вибору сорту пива і ергономічний дросель не вимагає зусиль при наливанні. Пропонуємо крани-кліщі від трьох виробників: "Глобус", "Пегас" і "FastBeer". На вибір пропонуємо крани-кліщі комбі (часто реалізуються в точках продажу "живого" пива, представлені у вигляді зонда з довгою ручкою) і флеш (один з найпопулярніших, надівається на клапан простим рухом і фіксується ручкою. Важіль у рукоятки невеликий, тому може бути не завжди зручний).

Один з найважливіших елементів пивної системи балони CO2 - використовуються для правильного дотримання технології розливу пива та інших напоїв, контролюють ступінь насиченості пива СО2 і підтримують в системі необхідний рівень робочого тиску. Спеціальна харчова вуглекислота відрізняється високою чистотою, мінімальною кількістю домішок, а її запах абсолютно прийнятний для використання в харчових цілях. Для витіснення пива з кеги Вам обов'язково знадобиться балон з вуглецевої сталі для зберігання харчової вуглекислоти CO2. Якісне обладнання - важлива складова сучасної торгівлі. Використання сертифікованих систем гарантує високу конкурентоспроможність продукту. Ви зможете вибрати надійний і безпечний газовий балон для пивного обладнання, який виготовлений з високоякісного матеріалу.
Каплезбірник в пивний системі використовується для збору крапель напою, який розливається. Він зберігає місце розливу пива в хорошому естетичному стані і з дотриманням санітарних норм. Каплезбірник використовується для збору рідини, яка капає з апаратів наливу. Може використовуватися для збору крапель з кранів колони на 1 - 3 сорти. Каплезбірники виготовляють з різних матеріалів, наприклад, хром (дуже блискучий і помітний здалеку) або ударостійкий пластик (може бути різного кольору або розміру).
Редуктор використовується для підтримки в системі певного рівня стабільного тиску газу, встановлюється на балон для зберігання харчової вуглекислоти. Знижує вихідний тиску газу в "сховищі" з 60 - 80 до 1 - 3 атмосфер і автоматично підтримує ці дані.

Вітрини-холодильники використовуються для демонстрації товару в магазинах і, відповідно, для залучення споживачів. Холодильники не тільки дозволяють добре розглянути товар, але і забезпечують йому відповідні умови зберігання. Крім того, вони займають менше корисної площі, ніж багато видів іншого торгового холодильного обладнання. Подібне обладнання забезпечує універсальність використання; довгий термін зберігання напоїв; можливість презентабельного експонування; практичність використання. Закупівля обладнання - це вигідний і необхідний крок для будь-якого підприємства. Збереження і свіжість напоїв тільки збільшує кількість покупців у Вашому магазині. Ми надаємо зручні і якісні моделі вітрин-холодильників з різними габаритами і актуальним дизайном, який грає важливу роль в обстановці торгового приміщення.
Можливо розробити унікальний дизайн розливного обладнання.
