
ТОВ "Уманьпиво"
Уманська пивоварня була заснована ще в далекому 1878 році місцевими купцями в Умані. На примітивному обладнанні тих часів варилося пиво трьох марок «Столовое», «Украинское» и «Жигулёвское». Нині завод використовує досвід кращої пивоварні світу - Німеччини. На підприємстві встановлено краще німецьке обладнання та дріждьова дільгиця. Процес виготовлення пива відбувається в абсолютно стерильному середовищі. Окрім того на виробництво було передано декілька власне німецьких рецептів від кращих зарубіжних пивоварів. У 2009 році спеціально було випущено сорт пива, для якого використовуються лише завезені з-за кордону солод, хміль та дріжді. Співпраця з німецькими спеціалістами триває й на сьогодні. Раз у три місяці проводиться контроль усіх ланок виробництва, для того щоб гарантувати поціновувачам найкращу якість українсього пива за німецькими технологіями. "Умань пиво" - єдиний український завод, що власноруч займається вирощуванням ячменю, а також самостійно займається його переробкою на солод. Завдяки поєднанню всіх цих факторів і бездоганному контролю німецьких спеціалістів, Уманський завод пропонує найкращий смак пива та гарантію якості.

Cодержание алкоголя: Безалкогольне | Доступыный обьем: 50 л Кег |
Cрок хранения: 30 днів |