З питань дистрибуції телефонуйте

Розливне пиво

Тернопільськй завод "Опілля"

На Тернопіллі традиції пивоваріння існують ще з давніх часів. Найвідоміша пивоварня збудована у 1851 році і раніше мала назву Провалиха. Нині це один із популярних заводів "Опілля", який виготовляє високоякісне пиво за класичними рецептами, але із застосуванням новітніх технологій. Підприємство випускає шість сортів пива («Опілля Жигулівське», «Опілля Фірмове», «Опілля Корифей», «Опілля Корифей нефільтроване», «Опілля Княже», «Опілля Гайдамацьке») та один сорт квасу. Всі сорти пива виготовляються тільки з перевіреної, екологічно чистої сировини. На підприємстві працюють справжні майстри своєї справи, які вкладають у процес пивоваріння не тільки свій талант, але й душу. Всі цінителі пивних напоїв оцінять справжній смак і незабутній аромат продуктів заводу "Опілля". Сорти "Корифей" та "Фірмове" користуються неабиякою популярністю серед споживачів, адже виготовлені за класичними рецептами і з додаванням тільки натуральних інгредієнтів. Завдяки самобутній історії заводу та наполеглевим рукам майстрів створюється справжнє українське пиво.
Опілля Корифей
Сорт пива "Корифей" готується за старим класичним рецептом. В основі процессу приготування - бродіння в старовинних підвалах при температурі +2 градуси. Бродит пиво протягом 7 днів, а потім ще 11 днів доброджує. Рецепт пива "Опілля" має історію ще з 1516 року, коли був задіяний "Баварський пивний закон". В основі напою вода, хмель та солод. Пиво має ніжний та помірний смак, хмелева гіркота не яскраво виражена, а ніжний аромат заворожує та манить. Завдяки використанню лише натуральних інгредієнтів та чистої сировини, "Корифей" отримує тільки позитивні відгуки споживачів.
Вид: Фільтроване Колір: Світле
Густина: 11% Вміст алкоголю: 4,2% об.
Доступний об'єм: 50 л Кег Тип бродіння:
Також, є в пляшці
Опілля Фірмове
Пиво преміального сорту має яскравий смак, у якому поєднуються винні ноти і приємний аромат. Хмелевий присмак додає вишуканості смаку та напрочуд удосконалює цей сорт. В технології приготування "Фірмового" використовують солод пивоварний ячмінний світлий, воду, крупу рисову, цукор, хміль та пивні дріжджі. Велика кількість натуральних інгредієнтів дозволяють зробити цей напій неперевершеним у своєму роді та задовольнити всі потреби споживачів. Процес бродіння пива триває 10 діб, а доброджування ще 50 діб. За цей час створюється справжній шедевр українсього пива виготовленого на землях давнього Тернопільського краю.
Вид: Фільтроване Колір: Світле
Густина: 11% Вміст алкоголю: 3,5% об.
Доступний об'єм: 50 л Кег Тип бродіння: